Hem NYHETER Undervisning hösten 2020, De la Gardiegymnasiet och Campus Västra Skaraborg

Undervisning hösten 2020, De la Gardiegymnasiet och Campus Västra Skaraborg

Publicerat av: Redaktionen

Ett enat arbetsutskott har idag beslutat om organisering av elever och studerande inför höstterminen 2020 med anledning av Corona och åtgärder som behöver vidtas för att följa Folkhälsomyndigheten samt andra myndigheters råd och rekommendationer.

Campus Västra Skaraborg, Komvux kommer att ta emot 331 studerande, förmiddag/eftermiddag och för eftergymnasiala elever 119 stycken utifrån sektorisering av lokaler.

Undervisning hösten 2020, De la Gardiegymnasiet och Campus Västra Skaraborg

De la Gardiegymnasiet planerar att hantera skolans verksamhet med anpassningar för att följa rekommendationerna genom att fördela undervisningen, minska antalet elever i matsalen, inte ha några större samlingar i aulan och arbeta med lektioner på distans för 1/3 av eleverna.

Utbildningsförvaltningen kommer fortsätta att arbeta med frågorna kring lunchhantering och kollektivtrafik.

Uppföljning och utvärdering av beslutet sker vid arbetsutskottets sammanträde 24 september och vid utbildningsnämndens sammanträde 1 oktober.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>