Hem EFTER PLUGGET Datorpionjär föreläser på Code Meetup

Datorpionjär föreläser på Code Meetup

Publicerat av: Redaktionen

Den 16 – 17 maj intar Code Meetup Kistamässan.

Ett språk- och plattformsoberoende utvecklarevent med utställning, aktivitetsområde och parallella sessioner för att utbilda och inspirera.

Medverkar gör bland andra datorpionjären Harold ”Bud” Lawson, chefsutvecklare från Expressen och några av Kings bästa Defold-utvecklare som kommer att live-koda.

Datorpionjär föreläser på Code MeetupCode Meetup i Kista blir den första konferensen i Skandinavien som fokuserar på utvecklingoavsett industri, akademi, plattform eller språk.

Deltagarna får följa med på en två dagars konferens, utmana sig själva att lära sig ett nytt språk, prova en ny plattform eller bara träffa likasinnade människor som delar samma passion för kod.

Bland föreläsarna kan bland annat nämnas:

  • Mannen bakom pekaren, datorpionjären Harold ”Bud” Lawson. En legend inom den svenska datatekniken som har jobbat som programutvecklare sedan 1958.
  • Tess Ferrandez, legendarisk debugger med känsla för både buggar och användarupplevelsen, Inspirational Ninja på Microsoft.
  • Joel Abrahamsson, chefsutvecklare på Expressen. Utsedd till Sveriges bästa utvecklare 2016 av IDG.
  • Jessica Engström, UI & UX expert på allt från appar till Virtual- Augmented- och Mixed-Reality, CEO på Azm Dev.

Se fler föreläsare här.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>