Nytt globalt partnerskap mellan Dugga Assessment och SoftwareOne för att leverera bättre utbildning världen över
Hem TEKNIK Nytt partnerskap mellan Dugga Assessment och SoftwareOne för att leverera bättre utbildning världen över

Nytt partnerskap mellan Dugga Assessment och SoftwareOne för att leverera bättre utbildning världen över

Publicerat av: Redaktionen

Dugga Digital Assessment, en ledande leverantör av digitala provlösningar för utbildningssektorn, har tillkännagett ett nytt samarbete med SoftwareOne, en ledande global leverantör av mjukvaru- och molnlösningar.

Partnerskapet syftar till att dra nytta av båda företagens expertis för att förbättra digitala prov- och utbildningslösningar för studenter och lärare runt om i världen.

”Vi är glada över att inleda ett samarbete med SoftwareOne vars expertis, nära relationer med Microsoft och Google samt globala räckvidd kommer att hjälpa oss att förbättra våra erbjudanden och stödja fler skolor och universitet runt om i världen”, säger Dr Patrik Nilsson, medgrundare av Dugga Digital Assessment.

Partnerskapet kommer att ge nya möjligheter för Dugga att utöka sin räckvidd och sina erbjudanden inom utbildningssektorn, samtidigt som man drar nytta av SoftwareOnes erfarenhet och resurser. Duggas molnbaserade plattform erbjuder ett effektivt, tillförlitligt och säkert sätt för skolor att genomföra kunskapsutvärdering parat med insikter och analyser av studenters kunskapsutveckling. Dugga används av skolor och universitet i Europa, Asien, Afrika och Nordamerika.

Nytt globalt partnerskap mellan Dugga Assessment och SoftwareOne för att leverera bättre utbildning världen över

Nytt globalt partnerskap mellan svenska Dugga Assessment och SoftwareOne för att leverera bättre utbildning världen över

“SoftwareOne Education tillhandahåller mjukvara och molntjänster för utbildningssektorn. Vi är glada över att kunna erbjuda utökade möjligheter genom vårt samarbete med Dugga Digital Assessment. Dugga integreras sömlöst med Microsoft 365 och Google G-suite med moderna prov- och inlärningstjänster. Med denna lösning kan skolor och universitet effektivisera sin teknik och spara pengar. Tillsammans med Dugga kommer vi att hjälpa utbildningsorganisationer i mer än 90 länder att uppnå mer”, säger Florian Schultz, Global Lead Education på SoftwareOne.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>