Hem NYHETER Välkommen till påsklov@expectrum!

Välkommen till påsklov@expectrum!

Publicerat av: Redaktionen

Snart är det PÅSKLOV! Vi preppar för fullt för aktiviteter här i huset och är taggade till tusen.

Vi kommer både att köra den populära lovkursen Wanted och ett drop-in. Eller snarare ett drop-ägg…

Välkommen till påsklov@expectrum!

De två första dagarna på lovet, den 3 och 4 april, kommer vi att genomföra lovkursen Wanted. Den har vi kört några gånger förut och nu finns ytterligare några tillfällen att gå den uppskattade kursen! Det finns 4 tillfällen att välja mellan, tre tillfällen för åldersgruppen 10-12 och ett tillfälle för åldersgruppen 12-14. Du bokar din plats via länkarna nedan.

3 april kl. 09.00-11.00, ålder 10-12.
3 april kl. 12.30-14.30, ålder 10-12.
4 april kl. 09.00-11.00, ålder 10-12.
4 april kl. 12.30-14.30, ålder 12-14.

De två efterföljande dagarna blir det DROP-ÄGG för hela slanten! Ett kostnadsfritt drop-in för dig som är 8 år och äldre. Denna gång är temat EXPERIMENT och uppdraget blir att försöka bromsa ett påskäggs fall med hjälp av papper, sugrör, snören, med mera.

Vi hoppas att få träffa massor av nyfikna och utforskande personer, så kom hit tillsammans med dina barn, barnbarn, vänner, grannar, assistenter och/eller bekanta till drop-in:et, eller tipsa dem alla om att anmäla sig till Wanted. Inga förkunskaper krävs till någon av aktiviteterna.

Det viktiga är att du eller ni kommer hit och har roligt!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>