Hem EFTER PLUGGET Dags att nominera till lärarpriset Guldäpplet

Dags att nominera till lärarpriset Guldäpplet

Publicerat av: Redaktionen

Har du en lärarkollega som har gjort framstående insatser för att utveckla elevernas lärande med stöd av IT på din skola? Någon som dessutom har uppmuntrat kollegor i den egna skolan och kommunen?

livqfgf7kdu6rrf9x9bfNU ÄR DET DAGS: Nominera henne eller honom till lärarstipendiet Guldäpplet, senast 1 juni!

Guldäpplet delas ut årligen till en eller flera lärare som har förnyat lärandet med stöd av IT i den egna undervisningen och som inspirerat elever och kollegor i ett lokalt, kommunalt och gärna även nationellt verksamhetsfält.

1 juni, är sista datum för nominering.

Mer information om priset, nominering och kriterier, tidigare vinnare, videopresentationer med mera hittar du på diu.se/guldapple Du skickar din nominering, med utförlig motivering, tillguldapple@diu.se

Vinnaren av Guldäpplet presenteras på Skolforum i Stockholm i oktober. Priset består av ett stipendium på
25 000 kronor och ett munblåst glasäpple.

Guldäpplet delas ut av Stiftelsen Yngve Lindbergs minne vars partners är: Netsmart AB,Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Sveriges Kommuner och Landsting, Specialpedagogiska skolmyndigheten, Statens Medieråd, Gleerups Utbildning AB, Studentlitteratur AB, Tieto Education tillsammans med grundarna Föreningen DIU och stiftelsen DIU.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>