Vi ändrar nu namn till Polylino skola
Hem SKOLNIVÅFÖRSKOLA Vi ändrar nu namn till Polylino skola

Vi ändrar nu namn till Polylino skola

Publicerat av: Redaktionen

Nu ändrar Polyglutt skola, den marknadsledande digitala boktjänsten för F-9, namn till Polylino skola!

Polyglutt föddes som en produkt för förskolan, men letade sig snabbt in i skolan.

Vi ändrar nu namn till Polylino skolaIdag har 110 kommuner valt att använda tjänsten. Lärare och elever har älskat att ta del av vårt stora utbud av härliga böcker, men det har varit tydligt att namnet inte appellerar till elever i de högre åldrarna. Nu ändrar vi på det och samtidigt får skoltjänsten sällskap av sina syskon i Tyskland, Norge, UK, USA och Kanada, där den heter Polylino.

”Vi hoppas att alla elever kommer gilla det nya namnet och den fina karaktären Polylino laman som hänger med!” säger Jakob Skogholm, VD/CEO på ILT Inläsningstjänst.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>