AI-drift gör Stockholm Stads skolor till miljökämpar
Hem NYHETER AI-drift gör Stockholm Stads skolor till miljökämpar

AI-drift gör Stockholm Stads skolor till miljökämpar

Publicerat av: Redaktionen

Hållbarhet är något vi alla måste börja jobba för.

Vår samarbetspartner Sisab publicerade i förra veckan en artikel om AI-drift i Stockholm Stads skolor.

För oss på Myrspoven är det här fantastiska nyheter då det verkligen ligger i tiden att göra fastigheter smarta men kanske framförallt gröna.

Vi på Mysrpoven har visionen att minska koldioxidavtrycket av icke förnybar energi med 1% och har valt att angripa fastighetsbranschens avtryck på miljön. Vi känner starkt nu när lösningen appliceras på skolor runt om i Stockholm. Att vårt arbete för miljön också är en del av att skapa hållbara förutsättningar för framtidens miljökämpar är, för oss, det bästa tänkbara.

Det här med klimatfrågan är inte ett problem som vi ensamt kan ge oss på. Utan vi måste kroka arm om vi ska kunna tackla den och göra skillnad. För att lyckas ser vi på Myrspoven ett stort värde i att hitta bra partners att samarbeta med. Att tillsammans med Schnieder Electric och Sisab kunna bidra till att minska koldioxidutsläpp från en gigantisk utsläppsaktör är ett pris i sig.

Varför ska AI användas?

AI-drift gör Stockholm Stads skolor till miljökämparDen skalbara tekniken bakom Myrspoven ger fördelen att snabbt kunna agera i klimatfrågan när det gäller fastighetsbranschen.

Information om hur byggnaden ska drivas gällande temperatur, ventilation och energi förbrukning uppdateras och skickas till byggnadens styrsystem var femtonde minut. Lösningen blir på detta sätt mer motståndskraftig, smart och hållbar.

Sverige har fokus på att nyproducerade byggnader ska vara energieffektiva. Fastighetsägare har höga krav på sig när det kommer till att säkerställa god luftkvalitet för hyresgäster samtidigt som de ska sänka byggnadens koldioxidavtryck. Men vad händer med de byggnader som redan står? Det är de vi på Myrspoven siktar in oss på.

Följdfrågor? Kontakta oss!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>