Hem Nyheter ​Vi delar med oss av våra digitala studiemedel precis nu när du behöver det

​Vi delar med oss av våra digitala studiemedel precis nu när du behöver det

Publicerat av: Redaktionen

I kristider är det viktigt att alla krokar arm och hjälps åt för att branschen ska stå ännu starkare när krisen är över.

Vi på Veldi har sedan många år satsat på att filma föreläsningar som vi nu vill dela med oss av till alla som är intresserade.

Du som är gymnasie- / komvuxelev eller på något annat sätt har koppling till branschen – nu har du möjlighet att ta del av Sveriges bästa tänkbara distansundervisning. Vi kommer även börja med direktsändningar av webbinarier där alla som vill har möjlighet att delta.

​Vi delar med oss av våra digitala studiemedel precis nu när du behöver det

Roger Psajd, VD, Veldi Kompetens:​​​

”I kristider är det viktigt för Veldi kompetens att alla krokar arm och hjälps åt för att branschen ska stå ännu starkare när krisen är över. Därför erbjuder vi över 150 föreläsningar på YouTube till företag och skolor runt om i landet. Detta är en del i vårt bidrag till att lyfta svensk industri. Vi kommer också starta webbinarier med massor av öppna lektioner och föreläsningar inom svetsområdet redan i veckan.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>