Hem APPAR Nytt och smart appspel med resetema för barn 6-9 år.

Nytt och smart appspel med resetema för barn 6-9 år.

Publicerat av: Redaktionen

ae02kp0rdihrv20bwxa2Gillar du att resa runt i världen, utföra uppdrag, samla mynt och lära dig intressant fakta om varje resmål….liknande spelet Backpacker?

Ladda ned årets smartaste appspel för barn i ålder 6-9 år, TwinGo London. Häng med tvillingarna Alicia och Theo på en resa till London där allt kan hända. Ugglan Livia Belivia är klok som en uggla. Livia lär ut intressant historia och fakta om storstaden. Musen Ozzy älskar att matas med popcorn.

För första gången i ett appspel finns hela talmanus även med som bok i appen. Barnen väljer om de vill läsa eller lyssna på faktatexterna. Till skillnad från en vanlig bok avslöjas inte lösningen på mysteriet i boken eftersom svaret ser olika ut varje gång man spelar.

Spelet innehåller förutom boken och reseäventyret även sju olika speluppdrag och ett frågequiz som testar barnens kunskaper om resmålet.

TwinGo London är utvecklat i samarbete med DING (Designingenjörerna Sverige AB), barnboksförfattare Maria Frensborg och illustratörerna Clara Lindegren och Jennifer Nystedt.

Appen finns att ladda ned på App store (Ipad) och Google Play. Spelet är utvecklat för surfplatta. Hitta spelet genom att söka TwinGo London.

Utvecklingsbolaget Gobrilla startades hösten 2014 av Cecilia Gruvberger. Cecilia har efter många år som anställd inom finans- och bankbranschen tagit ett stort kliv in i den digitala världen och hon är nu en hängiven entreprenör.

”Som mamma till tre barn, som växer upp i en digital värld, vill jag vara med och positivt påverka utbudet av appspel. Att kombinera nöje och lärande i ett spel om resor för barn är extra roligt eftersom sådana appar saknas på marknaden idag”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>