Hem NYHETER Biblioteket i Blentarp blir meröppet bibliotek

Biblioteket i Blentarp blir meröppet bibliotek

Publicerat av: Redaktionen

Blentarps bibliotek omvandlas till ett meröppet bibliotek.

Därmed får Sjöbo kommun sitt andra meröppet bibliotek.

Först ut var Lövestad som blev meröppet i 2016.

Biblioteket i Blentarp blir meröppet bibliotek

–Meröppet har fungerat väldigt bra, och nu satsar vi vidare i Blentarp, säger bibliotekschef Annika Kharraziha.

Under tiden 1 maj-31 augusti håller Blentarps biblioteket stängt för renovering och teknikinstallationer. Fredagen den 1 september öppnar Blentarps bibliotek som meröppet.

Det innebär att låntagare som registrerar sig som meröppet-besökare får tillgång till biblioteket med självservice utanför de bemannade öppettiderna. Alla som har lånekort och är över 18 år kan registrera sig.

Under den första tiden då biblioteket är stängt för renovering fram till skolan stänger 16 juni kan du fortfarande återlämna lånat material i återlämningslådan vid bibliotekets entré. Det finns även möjlighet att återlämna på huvudbiblioteket i Sjöbo, och på alla folkbibliotek runtom i Skåne.

Biblioteket i Blentarp blir meröppet bibliotek

Välkomna på invigningen av Blentarps meröppna bibliotek den 1 september!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>