Hem NYHETER AIAR lierar sig med en av Asiens främsta blockkedje-gurus

AIAR lierar sig med en av Asiens främsta blockkedje-gurus

Publicerat av: Redaktionen

AIAR adderar ännu en kryptostjärna till sin grupp av rådgivare.

Företaget inleder samarbete med tidigare Citibank-konsulten och Asiens första kryptofondsrådgivare Rennie Sng, på sin väg att tillgängliggöra utbildning för 2,5 miljarder människor i utvecklingsländer.

Svenska techbolaget AIAR har som ambition att ta över den gigantiska, men ekonomiskt eftersatta, globala B2C-marknaden för mikroinlärning och livslång lärande, genom att använda sig av artificiell intelligens, blockkedjeteknik och kryptovaluta i form av utility tokens.

AIAR lierar sig med en av Asiens främsta blockkedje-gurus

Rennie Sng är Asiens första rådgivare inom kryptofinansiering och han har en enorm erfarenhet och kunskap om ICO-marknaden.

– Vi är oerhört glada att få välkomna Rennie Sng som ICO-rådgivare. Han har ovärderlig kunskap om kryptovalutor och blockkedjemarknaden och han kommer att vara en stor tillgång för oss, säger Rufus Lidman, VD och grundare av AIAR.

Rennie Sng har över 17 års global arbetslivserfarenhet inom finansvärlden och hitech.

Han är före detta ledande finansiell rådgivare på Citibank och har hanterat tillgångar på över 200 miljoner dollar. Han var topprankad bland sina Citibankkollegor.

– Med min erfarenhet, kan jag direkt se om ett företag har potential. AIAR är ett sådant företag och AIAR har kapacitet till stor tillväxt. Jag är väldigt glad att få vara med på denna resa, säger Rennie Sng.

Nästa steg för AIAR är att fortsätta sin blockkedjeturné runt Asien, Europa och USA, där VD Rufus Lidman håller populära föredrag om strategier kring blockkedjeteknik och projektet kring utvecklingen av den digitala plattformen AIAR.

AIAR jobbar för att tillgängliggöra utbildning för de 2,5 miljarder människor i världen som idag inte har tillgång till skolning. Genom att använda toppmodern teknik för att uppfinna helt nya processer, istället för att reparera gamla, ska AIAR erbjuda världens första mobila ekosystem för livslångt lärande med 360 graders innehåll. AIAR använder sig av artificiell intelligens för att personalisera, inte bara valet av kurser, utan också den bästa metoden för inlärning. Ett idiotsäkert gränssnitt med blockkedjeteknik ska säkerställa pålitliga certifieringar och introduceringen av en egen kryptovaluta ska uppmuntra till livslångt lärande. Detta ska sedan omvandlas till en hälsosam vana genom spelliknande inlärningsmetoder.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>