Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM Gymnasium.se i samarbete med YouTube-stjärnorna

Gymnasium.se i samarbete med YouTube-stjärnorna

Publicerat av: Redaktionen

Årets gymnasieval kryper allt närmre, och i samband med det lanserar Gymnasium.se en första informativ video i samarbete med YouTube-stjärnorna Wilma och Emil.

videon, kallad ”Gymnasiesnack”, pratar Wilma och Emil bland annat om sina lärdomar, erfarenheter och upplevelser av gymnasiet.

De lyfter också olika delar av Gymnasium.se som de tycker är nyttiga och visar hur olika funktioner kan användas.

Videon med Wilma och Emil är den första av totalt två informativa videos som Gymnasium.se gör i samband med YouTubers och som kommer rullas ut under vintern.

”Gymnasieväljarna spenderar mycket tid på YouTube och vi tror att det här är ett perfekt sätt för oss att nå ut till dem och berätta om hur Gymnasium.se kan hjälpa dem i sitt gymnasieval” säger Erik Appelberg, kommunikationschef på Gymnasium.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>