Ny aktör inom lärarfortbildningar
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Ny aktör inom lärarfortbildningar

Ny aktör inom lärarfortbildningar

Publicerat av: Redaktionen

Från och med i höst finns en ny aktör inom lärarfortbildningar.

Lärarutveckling AB föddes som ett resultat av den låga kvalitén på existerande fortbildningar för lärare och pedagoger i förskola, grundskola och fritidshem.

Pappa till Lärarutveckling AB är Ludvig Wellander, som inom sitt jobb som lärare alltid varit förundrad över hur utbildningar som handlar om utbildning, kan göra så många pedagogiska grundfel. Samtidigt som han varit avundsjuk på de fantastiska kompetensutvecklingar personer inom andra yrken får gå på, medan lärare oftast sitter och lyssnar på föreläsning efter föreläsning i en skolaula.

Ny aktör inom lärarfortbildningarSagt och gjort – i höst startar 8 endagskurser i Stockholm, där Ludvig fått tag på ett riktigt dream team av utbildare. Karin Nygårds, känd från bland annat TV-programmet Programmera Mera, kommer utbilda pedagoger inom programmering. Johnny Häger, teknikdidaktikens nestorn nummer 1, kommer utbilda inom teknik. Den fantastiska Emilia Granelli, känd som Pysselmorgon på Instagram, kommer utbilda inom skapande. Och Ludvig Wellander, som ligger bakom utbildningssajterna Experimentarkivet och Världens Häftigaste, kommer utbilda inom naturvetenskap.

Fortbildningarna kommer styras av ledorden “bra pris, bra utbildare, bra undervisning och bra lärmiljö”. Det är kurser som syftar till att förändra hur en pedagog undervisar, men utifrån pedagogens egna vilja och genom en både lättsamt och svulstig kursdag.

Kurserna kommer kosta 1995 kr exklusive moms, och på lararutveckling.se kan man se vilka datum som gäller samt boka sin plats.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>