Hem NYHETER ALL DIGITAL Week 25-31 mars 2019 på Ronneby bibliotek

ALL DIGITAL Week 25-31 mars 2019 på Ronneby bibliotek

Publicerat av: Redaktionen

ALL DIGITAL Week är en europeisk kampanjvecka där alla som arbetar för ökad digital delaktighet anordnar olika program och workshops.

Under veckan finns det tre aktiviteter på Ronneby bibliotek.

ALL DIGITAL Week 25-31 mars 2019 på Ronneby bibliotek 3

Måndagen den 25 mars kl 19:00 föreläser Jane Jonasson om Sociala medier- ett nödvändigt ont? Facebook, blogg, podd, Instagram och Snapchat är självklara moment i mångas liv, men långt ifrån allas. Måste man vara närvarande på sociala medier? Jane Jonasson slår hål på många myter.

Hur funkar e-böcker? Under onsdagen den 27 mars är det drop-in för den som vill lära sig hur man lånar och laddar ner e-böcker och e-ljudböcker.

Fredagen den 29 mars finns det en workshop för att prova på att göra film med hjälp av olika verktyg.

Under hela veckan visar personalen Library Press Display och appen Pressreader. Library Press Display är en databas med över 4000 tidningar från ca 100 länder, på 60 olika språk. Alla tidningar är i originalformat och en exakt elektronisk kopia av den tryckta upplagan. På biblioteket loggas du in automatiskt. Utanför biblioteket loggar du in med ditt lånekortsnummer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>