Hem NYHETER Furuboda folkhögskola startar distanskurs i musikproduktion

Furuboda folkhögskola startar distanskurs i musikproduktion

Publicerat av: Redaktionen

Kursen vänder sig till den som vill få grundläggande och vidare kunskaper inom musikproduktion.

Utbildningen passar exempelvis den som skriver egna låtar och vill lära sig att göra egna produktioner eller förbättra dem, lärare som vill fortbilda sig inom området eller dig som helt enkelt är intresserad av musikproduktion och vill skaffa kunskaper för att kunna arbeta med det själv – som hobby eller professionellt.

Furuboda folkhögskola startar distanskurs i musikproduktion

Distanskurs i musikproduktion på Furuboda folkhögskola

Kursen ger kunskaper i ljudteknik samtidigt som man som deltagare utvecklar sin konstnärliga förmåga.

– Det känns inspirerande att starta upp en ny kurs på Furuboda. Vi har en lång tradition av flera olika musikaliska utbildningar och därför känns det naturligt att vi nu breddar utbudet med en kurs i musikproduktion, säger Marcus Gunnarsson, kursansvarig.

Undervisningen kommer i huvudsak att ske på distans men även fysiska träffar är inbokade bland annat i Malmö. Kursen inleds med en träff hos Furuboda utanför Yngsjö i slutet av augusti.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>