Hem NYHETER Är du 13-19 år? Kom och testa programmering och makers på påsklovet!

Är du 13-19 år? Kom och testa programmering och makers på påsklovet!

Publicerat av: Redaktionen

Är du tonåring och vill hänga med hos oss på påsklovet? Kom och träffa oss och våra ungdomsteknikguider och hitta din grej inom teknik!

Ungdomsmakers, 15-17 april kl. 13-18. Kostnadsfritt drop-in för dig som är 13-19 år. Kom och häng med oss!

Är du 13-19 år? Kom och testa programmering och makers på påsklovet! 3Spela VR och Playstation på stor skärm. Skapa saker, till exempel smycken och pins eller dekorera ditt mobilskal. Cadda och skriv ut i 3D, bygg en Microbit-robot eller ta med något som du behöver fixa.

Programmera Python, 16-17 april kl. 13-15 samt kl. 16-18. Kostnadsfri aktivitet för dig som är 15-19 år, anmälan här (begränsat antal platser).

Det finns många anledningar att börja programmera: det kan vara en kul hobby, ett bra redskap eller en välbetald karriär.

På tillfället Programmera Python får du en snabbstart i programmeringsspråket Python som används runt om i världen för mängder av ändamål som till exempel utveckling av Artificiell Intelligens och för att köra hemsidor som YouTube. Tillfället kräver inga förkunskaper men någorlunda datorvana bör finnas. Efter tillfället kommer du ha skrivit dina första små program och ha en bra grund att fortsätta ditt lärande på egen hand, i din egen takt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>