Allbry presenterar kuratorsplattform på SETT
Hem TEKNIK Allbry presenterar sin kuratorsplattform på SETT

Allbry presenterar sin kuratorsplattform på SETT

Publicerat av: Redaktionen

Efter ett lyckat medverkande på Skolledarkongressen kommer Allbry den 26-28 april visa upp sin kuratorsplattform på SETT i monter A:55.

Där kommer man kunna se alla funktioner för dialog, planering och kartläggning, känna på det användarvänliga systemet och lära sig mer.

Allbry presenterar kuratorsplattform på SETT

Allbry är på SETTdagarna 2022 i monter A:55

På plats finns teamet som ser fram emot att få feedback på plattformen.

Det är jätteviktigt för oss att vara på plats och vi ser fram emot att träffa alla besökare.

Det är första året för oss på SETTdagarna och vi hoppas att Allbry kommer bidra med ett nytänkande och innovativt perspektiv på elevhälsan, säger Cem Celepli Atci, VD för Allbry.

Allbrys kuratorsplattform har skapats för att tillgängliggöra elevhälsa online. I verktyget, som består av en webb- och mobilapp, kan elev, skolkurator, och andra roller enkelt planera och kommunicera med varandra. Dessutom lanseras nu en ny visuell kartläggning som för första gången visas upp. Här kan man som skolkurator eller skolledare få överblick över den psykosociala elevhälsan i form av antal och typ av besök, samtalsämnen och orosnivåer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>