Allbry startar nu upp ett nationellt elevhälsonätverk!
Hem HÄLSA Allbry startar nu upp ett nationellt elevhälsonätverk!

Allbry startar nu upp ett nationellt elevhälsonätverk!

Publicerat av: Redaktionen

”Vi behöver tvärprofessionella samarbeten för att lyckas möta och råda bot på den samhällsutveckling som sker bland barn och unga.”

Det menar Allbrys grundare och VD, Cem Celepli Acti, när han presenterar varför Allbry väljer att starta ett nationellt elevhälsonätverk.

Allbry öppnar upp för nya metoder för ett elevhälsofrämjande arbete. Med gemensamma krafter ökar möjligheten att skapa förändring på riktigt.

När den psykiska ohälsan fortsätter att växa i en eskalerande fart, så mycket som 100% i åldrarna 10-17 år, gängkriminaliteten sjunker i åldrarna och skolfrånvaron ökar, krävs nya arbetssätt. Skolan har ett stort ansvar.

Allbry startar nu upp ett nationellt elevhälsonätverk!

Allbry startar upp nationellt elevhälsonätverk!

Det nationella elevhälsonätverket är det första av sitt slag och initieras av Allbry. Syftet med nätverket är att vara ett kunskapsforum för alla inom svensk elevhälsa för utbyte av erfarenheter samt inhämtning och spridning av ny kunskap. Genom nätverket vill man gemensamt hitta nya lösningar för en bättre elevhälsa och ökat välmående hos barn och unga.

Nätverksträffarna sker digitalt och hit välkomnas elevhälsopersonal, rektorer, skolledare och berörda professioner inom svensk skola.

Anmälan till nätverket görs på allbry.se/elevhalsonatverk/.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>