IT-Pedagogen på plats på Bett i London – världens ledande mötesplats för skolutveckling
Hem LOGITECH IT-Pedagogen på plats på Bett i London – världens ledande mötesplats för skolutveckling

IT-Pedagogen på plats på Bett i London – världens ledande mötesplats för skolutveckling

Publicerat av: Redaktionen

Mellan den 29–31 mars anordnades världens ledande mötesplats för digitala verktyg och arbetsmetoder i skolan på ExCel i London.

Tre dagar fyllda av inspiration, nätverkande och möjligheten att upptäcka nya innovativa produkter från leverantörer runt om i världen.

IT-Pedagogen på plats på Bett i London – världens ledande mötesplats för skolutveckling

Bett lockar årligen till sig ett stort antal besökare och utställare från världens alla hörn, i år slog man rekord med över 30 000 besökare registrerade och över 600 edtechföretag på plats.

” This is my first year at Bett, it is super cool! It is very big, bigger than I was expecting. The best thing so far has been seeing everyone’s stands, getting to talk and meet new people.” – Besökare på bett.

“It has been a very exiting show, great for technology and education. Some good innovations and a very big interest for the school world! Good to see all the students here and all of the international businesses.” – Besökare på bett.

Besökarna på plats fick möjligheten att träffa utställare inom mässans olika solution zones, vilket gjorde det enklare att nätverka och utforska företag inom en specifik kategori.

Betts solution zones under 2023:
  • IT-Pedagogen på plats på Bett i London – världens ledande mötesplats för skolutvecklingEquipment & Hardware: Fysiska vardagsprodukter som används i skolan.
  • Teaching & Learning Tech: Mjukvarulösningar som används i klassrummet av lärare eller elever.
  • Management solution: Mjukvarulösningar som är nödvändiga för hela institutionens verksamhet.
  • Education Show: Icke-tekniska lösningar för skolledare, företagsledare och lärare.
  • Global Showcase: Edtech-lösningar och nationella ICT program från hela världen.
  • Bett Futures: En hub för Edtech startups.

Det var en härlig stämning under hela mässan. Det var otroligt givande att se så många internationella besökare och utställare på plats samt deras stora intresse och engagemang för att utveckla skolverksamheter med hjälp av digitala lösningar.

Responsen från besökarna var väldigt positiv gällande mässan, både bland nya och återkommande besökare. De tog sig verkligen tiden till att träffa och prata med de olika företagen samt ta del av mässans inspirerande och kunskapsgivande föreläsningar.

Utställarna la ner enormt mycket tid och arbete på sina montrar för att på så vis kunna bjuda in, aktivera och engagera besökarna på bett. Allt från stora och färgglada montrar, AI och robotar, tävlingar, möjligheten att testa nya produkter och mycket mer!

Vi på IT-Pedagogen fick chansen att prata med Logitech som var på plats för att framför allt visa upp sina nya Logitech for education produkter för skolan, bland annat lanseringen av deras nya hörlurar Zone Learn för elever mellan 7–13 år. Vid framtagandet av Zone Learn har Logitech samarbetat med lärare och elever från idé till slutgiltig prototyp, för att skapa en produkt som är utvecklad för läromiljöer.

IT-Pedagogen på plats på Bett i London – världens ledande mötesplats för skolutveckling

Eliane Brigger, Head Of Education Marketing Europe och Therese Gripenstam, Nordic Education Manager på Logitech på plats på bett.

”Vi designade Zone Learn med fokus på ljud i utbildningsapplikationer så att elever på alla nivåer kan ta tillvara på sin uppfinningsförmåga, utveckling och möjligheter utan för många distraktioner. På Logitech har vi decennier av samlad kunskap kring ljud, och med Zone Learn har vi överfört vår expertis på bärbara ljudenheter till ett headset för grundskoleelever” – Michele Hermann, General manager och Head of education solutions på Logitech.

 

 

Se fler av våra intervjuer med utställare från bett här: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7047625789093158913

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>