Allt klart för att öppna Internationella Engelska Skolan i Norrtälje 2024
Hem UTBILDNING Allt klart för att öppna Internationella Engelska Skolan i Norrtälje

Allt klart för att öppna Internationella Engelska Skolan i Norrtälje

Publicerat av: Redaktionen

I augusti 2024 öppnar Internationella Engelska Skolan i Norrtälje.

I fredags kom det efterlängtade beskedet från Skolinspektionen att myndigheten godkänt tillståndsansökan.

Detta innebär att allt nu är klart för IES att flytta in i den nya skolbyggnaden som nästan är färdigbyggd.

När skolan är färdigställd blir det en F-9 skola för runt 600 elever med två klasser per årskurs och ett fritidshem. Skolan byggs komplett med moderna faciliteter, inklusive tillagningskök, och en väl utrustad skolgård.

Allt klart för att öppna Internationella Engelska Skolan i Norrtälje 2024– Vi är mycket glada att äntligen kunna ge ett definitivt besked till alla familjer som står i kö till vår nya skola i Norrtälje, säger Anna Sörelius Nordenborg, vd på Internationella Engelska Skolan.

– Intresset för skolan har hela tiden varit mycket stort i Norrtälje och nu ser vi fram emot att samarbeta med kommunen för att kunna erbjuda en skola med internationell profil och högt ställda kunskapsmål i hjärtat av Roslagen, säger Anna Sörelius Nordenborg.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>