Binogi släpper lektionsfilmer kopplade till valet 2022 fritt i plattformen
Hem TEKNIK Binogi släpper lektionsfilmer kopplade till valet 2022 fritt i plattformen

Binogi släpper lektionsfilmer kopplade till valet 2022 fritt i plattformen

Publicerat av: Redaktionen

Binogi ger fritt material inför val 2022 – med lärarhandledning och massa lektionsfilmer

Valet 2022 närmar sig och det märks inte minst i Binogis lärplattform.

Bland de mer än 1200 lektionsfilmerna i plattformen dominerar just nu visningar av de filmer som handlar om de svenska riksdagspartierna.

Binogi släpper lektionsfilmer kopplade till valet 2022 fritt i plattformenHos Binogi anser vi att kunskap är makt – därför har vi nu valt att dela alla partifilmer i vårt utbud, fritt till alla som har eller skaffar en inloggning till binogi.se. Lektionsfilmerna om svenska riksdagspartierna visar historiska tillbakablickar från partiernas födelse, ger perspektiv till ideologierna som ligger till grund för partiprogrammen och en nulägesbild av partiet idag.

För att ytterligare öka medvetenheten av de rättigheter men också skyldigheter som vi medborgare har, delar vi dessutom vår filmserie om demokrati och mänskliga rättigheter.

Verkar du inom skolan? Missa inte den lärarhandledning som finns kopplad till detta tema.

Låt det demokratiska samtalet fortsätta!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>