BNI-team i samarbete med gymnasieskola och UF-företag!
Hem NYHETER BNI-team i samarbete med gymnasieskola och UF-företag!

BNI-team i samarbete med gymnasieskola och UF-företag!

Publicerat av: Redaktionen

BNI Kristianstad C4 har numer sina veckomöten på gymnasieskolan Academy for Retail and Business och serveras frukost av skolans UF-företag MorronCafé UF varje fredag.

– Allt vi behöver får vi hos ARB. Att vi dessutom får möjlighet att gynna skolans UF-företag när vi är på plats, ser vi som en stor bonus.

-Vi affärspartners tycker att det är en stor fördel i att varje vecka få träffa framtidens entreprenörer. Vi har mycket att lära av varandra – Win-Win, säger Jens Böckman, teamledare i BNI C4.

UF-företaget MorronCafé UF som bland annat består av Cecilia Frohm och My Åkesson står för värdskap och frukost till teamet.

BNI-team i samarbete med gymnasieskola och UF-företag!

Fredrik Danielsson, Rektor ARB Kristianstad, Cecilia Frohm, MorronCafé UF, My Åkesson, MorronCafé UF, Jens Böckman-Enkla Elbolaget, Teamledare BNI Kristianstad C4

– Vi vill skicka ett stort tack till er företagare som ser potential i oss unga företagare. För att ni tror på framtidens entreprenörer och vill stötta oss, säger Cecilia Frohm, MorronCafé UF.

Fredrik Danielsson, rektor på Academy of Retail and Business, tycker att det skapar många möjligheter för deras elever och för skolan att ha företagare som kommer varje vecka och möter eleverna.

– Det känns fantastiskt kul att få ha ett stort affärsnätverk som BNI på skolan och detta är ett stort viktigt steg som garanterat kommer leda till en rad olika samarbeten som kommer göra vår utbildning ännu bättre.

– Vårt största uppdrag är att rusta eleverna för framtiden, kunskapsmässigt men framför allt som människor. Att då redan under deras första år på gymnasiet kunna hjälpa dem att etablera kontakt med näringslivet i Kristianstad är ovärderligt, avslutar Fredrik Danielsson, rektor på Academy of Retail and Business.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>