Burlövs arbete med fritids uppmärksammas i branschtidning
Hem KOMMUNER Burlövs arbete med fritids uppmärksammas i branschtidning

Burlövs arbete med fritids uppmärksammas i branschtidning

Publicerat av: Redaktionen

I Burlövs förskolor och skolor pågår ett ständigt kvalitetsarbete i en process att förbättra våra verksamheter för våra barn och elever.

Vi lägger mycket fokus på att analysera resultat, behov och vårt eget arbete.

Kvalitetsarbetet handlar alltid om hur vi kan göra våra verksamheter bättre och utveckla vår pedagogiska profession till förmån för barnen och elevernas utveckling och lärande.

Nu har en del av det här arbetet uppmärksammats av branschtidningen Fritidspedagogik, som skrivit en fin artikel om lärarna i fritidshem och hur de jobbar tillsammans med en specialpedagog för att få till trygga rutiner.
Burlövs arbete med fritids uppmärksammas i branschtidning

Foto: Michael Folmer MostPhotos.com

Josefine Schrewelius jobbar som biträdande rektor med ansvar för fritidshem på bland annat Södervångskolan i Åkarp, hon säger så här till tidningen:

– Mitt hjärta brinner extra mycket för fritids, som är en stor del av elevernas dag. Vi har fått flera saker på plats i Burlövs kommun som handlar både om hur organisationen är utformad, men också om ett specialpedagogiskt förhållningssätt som ju gagnar alla elever….

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>