Consat Data är återigen stolt officiell IT-leverantör till Gothia Gup
Hem EFTER PLUGGET Consat Data är återigen stolt officiell IT-leverantör till Gothia Gup

Consat Data är återigen stolt officiell IT-leverantör till Gothia Gup

Publicerat av: Redaktionen

Folkfesten fortsätter i Göteborg när Gothia Cup drar i gång måndagen den 17:e juli.

Consat Data är återigen stolt officiell IT-leverantör till Gothia Gup

Consat Data är återigen stolt officiell IT-leverantör, som möjliggör att cupen är uppkopplad under hela eventet.

Gothia Cup är världens största och mest internationella fotbollsturnering för ungdomar. Det är lagen och deltagarna från världens alla hörn som gör turneringen unik.

Varje år deltar runt 1 700 lag från 80 nationer och de spelar 4 500 matcher på 100 planer.

”Det är verkligen en helt fantastisk upplevelse att få vara en del av Gothia cup och alla förberedelser inför detta enorma event! Gothia cup är inte bara en fotbollsturnering, det är en plats för ungdomar från hela världen som utmanar sig själva, bygger vänskap och skapar livslånga minnen. En mötesplats för världens ungdomar, oavsett religion, hudfärg och nationalitet, med fotbollen som gemensam nämnare. Att få vara en del av denna globala gemenskap är en ära. Genom Gothia cup stöttar vi unga idrottare, främjar inkludering och internationell förståelse. Det är en plattform som skapar broar över gränser och visar på den kraft och potential som idrott kan ha.” säger Therese Dahlgren, Projektledare Consat Data.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>