Dell Technologies lanserar nya laptops framtagna för att användas i utbildningssyfte
Hem Nyheter Dell Technologies lanserar nya laptops framtagna för att användas i utbildningssyfte

Dell Technologies lanserar nya laptops framtagna för att användas i utbildningssyfte

Publicerat av: Redaktionen

Nya Chromebook 3100 med LTE är Dell Technologies första laptop med märkningen Chromebook for Education.

Dell Technologies lanserar nya laptops framtagna för att användas i utbildningssyfteDatorn levereras med inbyggt stöd för mobil uppkoppling – perfekt för den som studerar utan tillgång till nätverk.

Nya Latitude 3120 erbjuder hög prestanda och hastighet med Intels nya Pentium® Silver- och Celeron®-processorer för att ge studenter bästa möjliga anslutning för videosamtal och utbildningsappar.

Föräldrar och barn som arbetar eller studerar hemifrån behöver inte längre oroa sig över begränsad bandbredd, eftersom ultrasnabba Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) erbjuder både pålitlig och snabb uppkoppling.

Latitude 3120 har en ny, texturbaserad design som ger ett bättre grepp. Och med tillvalet Dragontrail Pro-glasskärm tål Latitude 3120 ännu tuffare tag. Elever kan använda Dell Active Pen eller annan penna för att skriva, ta anteckningar eller rita diagram på Latitude 3120 2-in-1.

Alla utbildningsenheter från Dell Technologies är stöt- och fuktskyddade.

– Studenter över hela världen har behövt anpassa sig kring hur de interagerar med lärare och hur de kommunicerar med sina vänner. Samtidigt har pandemin visat att studenter runt om i världen har olika förutsättningar. Detta kommer att leda till klyftor i vårt samhälle mellan barn som har tillgång till den teknik och anslutning som behövs för att utveckla digital kompetens och de som inte har det, säger Meghana Patwardhan, ansvarig för Dell Latitude och mobila enheter på Dell Technologies.

– Det finns två stora problem som vi ser när det gäller anslutningsmöjligheter: ingen pålitlig internetanslutning och begränsad Wi-Fi-bandbredd. Just dessa två punkter är något vi har fokuserat på för denna nya serie med utbildningsenheter.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>