En ny webb stärker samverkan inom Kommunakademin Väst
Hem KOMMUNER En ny webb stärker samverkan inom Kommunakademin Väst

En ny webb stärker samverkan inom Kommunakademin Väst

Publicerat av: Redaktionen

Nu blir det enklare att följa arbetet som görs inom samverkansarenan Kommunakademin Väst.

En ny webbplats lyfter fram hur Fyrbodals kommuner och Högskolan Väst arbetar tillsammans för att möta regionens kompetensbehov och utmaningar.

Fyrbodals 14 kommuner och Högskolan Väst startade Kommunakademin Väst 2018 för att bland annat höja kompetensnivån och stärka kompetensförsörjningen i Fyrbodal. Parterna arbetar gemensamt med idéer om utbildningar och forsknings- och utvecklingsprojekt inom flera områden.

En ny webb stärker samverkan inom Kommunakademin Väst– Med en ny webb kan vi enklare nå ut och berätta om det viktiga arbete som görs – samtidigt som det kan inspirera till nya samarbeten inom fler områden. Tanken är att webben ska spegla det stora engagemang och ömsesidiga utbyte som pågår inom Kommunakademin Väst, säger Johanna Eliasson, verksamhetsledare för Kommunakademin Väst.

Fler kommunikationskanaler och aktiviteter kommer att genomföras i början av nästa år.

– Vi vill öka synligheten för Kommunakademin Väst genom att kommunicera i fler kanaler. På så vis hoppas vi nå ut till fler målgrupper och stärka samverkanarenan ytterligare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>