Hem PEDAGOGSNACK Fortbildning: Kartläggning och åtgärder vid dyslexi

Fortbildning: Kartläggning och åtgärder vid dyslexi

Publicerat av: Redaktionen

Närmare 300 specialpedagoger, speciallärare och pedagoger har sedan starten gått Kartläggning och åtgärder som hålls ILT Inläsningstjänsts regi.

Närmare 300  genomgått utbildningen.

Fortbildning: Kartläggning och åtgärder vid dyslexi

Anna Fouganthine

Med sig tillbaka till sina skolor och kommuner har de fått efterlängtade och väldigt uppskattade kunskaper. Till hösten kommer kursen hållas igen i Stockholm.

Utbildningsomgångarna kommer starta under september och består av 4 kurstillfällen (totalt 8 dagar). Däremellan får deltagarna uppgifter att genomföra på hemmaplan.

Kursledare är Anna Fouganthine, Fil Dr i specialpedagogik med inriktning läs- och skrivsvårigheter/dyslexi, Christer Jacobson, docent i pedagogisk psykologi samt Ing-Marie Sandberg, universitetsadjunkt.

Läs mer om kursen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>