Framtidsboost för framtida studier eller jobb
Hem EVENT Framtidsboost för framtida studier eller jobb

Framtidsboost för framtida studier eller jobb

Publicerat av: Redaktionen

På tisdag äger den digitala versionen av den traditionella Framtidsmässan i Karlshamn rum – på nätet under namnet Framtidsboost 2021.

Framtidsboost för framtida studier eller jobb

När coronapandemin satte stopp för den traditionella Framtidsmässan på Piren i Karlshamn så valde arrangörerna arbetsförmedlingen, Olofströms och Karlshamns kommun att satsa på ett digitalt alternativ istället.

Under den två timmar långa digitala mässan Framtidsboost 2021 ska deltagarna med funderingar över framtiden kring studier eller jobb inspireras och ges hopp om framtiden. Det bjuds bland annat på föreläsningar om hur det är att vara en ung entreprenör inom byggbranschen, vad artificiell intelligens (AI) egentligen är och hur den skiljer sig från mänsklig intelligens och deltagarna får information om utbildningsvägar och framtidens arbetsmarknad. Det ges även tips och trix inför en anställningsintervju.

Alla som vill delta under Framtidsboost 2021, en livesändning som sker i Microsoft Teams, kan anmäla sig för att få en länk till sändningen via e-post. Om media vill närvara görs anmälan här.

Här finns hela programmet.

Välkommen!

Datum: tisdag den 2 mars

Tid: klockan 10-12

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>