Fryshuset håller öppet på julafton
Hem EFTER PLUGGET Fryshuset håller öppet för unga på julafton

Fryshuset håller öppet för unga på julafton

Publicerat av: Redaktionen

Fryshuset öppnar som vanligt upp dörrarna för unga på julafton.

Hit kommer alla som vill fira en fantastisk och annorlunda jul tillsammans med vänner och nya bekantskaper.

Det finns många som av olika skäl inte vill eller kan fira jul hemma. Vissa har föräldrar som jobbar, andra har svårt att få ihop ett firande rent ekonomiskt, en tredje firar hellre med vänner.

Oavsett anledning är man välkommen att fira jul på Fryshuset i Hammarby Sjöstad. Det bjuds på jullunch, julklappar och Kalle Anka – och kanske tittar även tomten förbi.

Fryshuset håller öppet på julafton— Julafton är en av få dagar på året som nästan hela samhället, inklusive skolor och fritidsgårdar stänger ner. Därför är det extra viktigt att vi öppnar upp för alla unga som annars inte har någonstans att vara, säger Choukri Khotar, verksamhetschef på Fryshuset.

Vi håller sedan öppet i mellandagarna och efter nyår med undantag för nyår och nyårsdagen. Det kommer vara basket-mania med massor av öppna träningar och open court, utflykter, gratis lunch och fika, pyssel och mysigt häng.

Fryshuset finns till för att alla unga ska ha möjlighet genom sina passioner förändra världen. Vår lovverksamhet är ett första och viktigt steg i den utvecklingen – att hitta ett tryggt sammanhang med vuxna förebilder som kan hjälpa till att hitta rätt intresse och passion. Det är en viktig förebyggande insats och ett kraftfullt integrationsverktyg att sammanföra unga av olika bakgrund, intressen och postkoder i ett och samma hus för att samlas kring sin passion.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>