Hem NYHETER Henrik Lindh ny chef för utbildningsförvaltningen

Henrik Lindh ny chef för utbildningsförvaltningen

Publicerat av: Redaktionen

Henrik Lindh tillträder tjänsten som ny chef för utbildningsförvaltningen.

Henrik har sedan januari varit tillförordnad förvaltningschef.

Henrik Lindh ny chef för utbildningsförvaltningen

Henrik Lindh Foto: Fredrik Hjerling

Henrik har jobbat i Haninge kommun sedan 2010. Han har sedan 2013 haft tjänsten som central förskolechef.

– Haninge växer och utbildningsfrågorna har en nyckelroll i vår fortsatta utveckling. För att bli framgångsrik som skolkommun krävs att vi jobbar ännu mer strategiskt med skolutvecklingsfrågor, säger Magnus Gyllestad.

Ett Haninge som växer innebär också att nya förskolor och skolor behöver byggas i snabb takt och att förvaltningen måste satsa än mer på kompetensförsörjning.

– Jag är mycket glad att vi nu, efter en gedigen rekryteringsprocess har en ny förvaltningschef på plats, säger Magnus Gyllestad, kommundirektör.

– Henrik har en gedigen erfarenhet, ett modernt ledarskap samt ett genuint intresse för de pedagogiska frågorna. Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med honom och hans ledningsgrupp, säger Magnus.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>