iioote välkomnar Edvin & Gustav till Utvecklingsteamet!
Hem NYHETER iioote välkomnar Edvin Gavell & Gustav Olsson till Utvecklingsteamet!

iioote välkomnar Edvin Gavell & Gustav Olsson till Utvecklingsteamet!

Publicerat av: Redaktionen

Edvin Gavell och Gustav Olsson studerar sista året till Internet of Things Developer på KYH Yrkeshögskola i Göteborg och de gör nu sin LIA (Lärande I Arbete) och examensarbete hos iioote.

Utbildningen fokuserar på teknisk problemlösning och programmering där kommersiella och tekniska möjligheter i snabb utveckling är nyckelfaktorer i utvecklingen av att identifiera affärsnyttan i en teknisk tillämpning.

Edvin är Sjöingenjör med stort teknikintresse som valt att skola om sig. Datorer och dylikt har varit med sen tidiga tonåren och nu är IoT-utvecklare nästa steg.

iioote välkomnar Edvin & Gustav till Utvecklingsteamet!

Edvin Gavell & Gustav Olsson

Gustav har bakgrund som byggnadshantverkare och har tagit steget att utbilda sig till IoT-utvecklare. Det har alltid funnits ett intresse för teknik och att bygga saker.

Edvin och Gustav kommer arbeta i iiootes utvecklingsteam som är snabbrörliga och tillämpar Agil systemutveckling enligt scrum-metoden. Arbetsuppgifter i iiootes innovativa plattform WebIoT kommer variera över tiden med en röd tråd genom hela praktiken fram till avslutat examensarbete och leds av Head of IoT Solutions Bertil Moberg.

iioote värdesätter i allra högsta grad att Edvins och Gustavs tidigare erfarenheter är betydelsefulla i deras LIA & examensarbete på iioote. Det är viktigt att iioote är med och ger dem en bra grund för deras fortsatta val av väg framåt inom Internet of Things som ansedda branschkunniga veteraner. Varmt välkomna till oss på iioote och vi alla ser fram emot spännande utmaningar med er!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>