Öppet hus på februarilovet för hela familjen – allt är gratis

Bli sminkad av en maskör, prova peruker och teaterkostymer, dansa med din bebis, kolla på en repetition med danskompaniet inför nästa världspremiär, bli regisserad, se på musikal och lyssna på sagor.

Öppet hus på februarilovet för hela familjen – allt är gratis 1​På torsdagen i februarilovet vibrerar GöteborgsOperan av aktiviteter med kärlekstema.

När GöteborgsOperan bjuder in till öppet hus brukar operahuset koka av besökare i alla åldrar, skollediga barn såklart men även massor av nyfikna vuxna. Så många vuxna brukar komma att operahuset för några år sedan fick utöka antalet klädvagnar inne på Lilla scenen med fler teaterkostymer för vuxna – alla vill prova kostymer, peruker och märkliga hattar.

På Lilla scen står våra mask- och perukmakare redo att förvandla besökarna under hela dagen. I foajén brister våra solister ut i plötsliga kärlekssånger. Besökarna får i år en unik chans att kika in när danskompaniet repeterar inför kommande världspremiären av Beyond.

Man kan dessutom dansa med sin bebis, prova på hur det är att bli regisserad av en opera-regissör, gå en guidad tur bakom kulisserna eller se den hyllade minimusikalen Rakel och Oraklet. Och mycket mer.

När: torsdag 13 februari, kl 10:30-15:00 . Alla aktiviteter är gratis, men vissa kräver biljett på grund av begränsning i antal platser.

Hela programmet för Öppet hus här: https://sv.opera.se/forestallningar/oppet-hus-pa-februarilovet-2019-2020/