IT-Pedagogen på plats under SETTdagarna
Hem EVENT IT-Pedagogen på plats under SETTdagarna i Stockholm

IT-Pedagogen på plats under SETTdagarna i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

SETT står för Scandinavian Education Technology Transformation och är Skandinaviens största konferens och mässa för modernt och innovativt lärande.

Sedan starten i Stockholm 2012 har SETT haft en formidabel tillväxt och framgång.

I år kommer mässan att hållas den 26–28 april på Kistamässan.

SETT syftar till att skapa en arena för att belysa det främsta som händer i skolan i både digitala och andra verktyg för lärande och utveckling. Genom att delta på konferensen och besöka utställningen får du tre dagar fyllda med kompetensutveckling, inspiration, nätverkande och mycket mer.

Under mässan kommer du att kunna ta del av över 100 föreläsningar och talare, besöka aktivitetsytan SETTdate stage och träffa 160 företag, organisationer och kommuner. Möt dina branschkollegor på plats, ta del av spännande diskussioner och dela erfarenheter med personer från hela Sverige.

SETT erbjuder skräddarsydda biljetter för dig som arbetar med pedagogik & didaktik eller ledning & utveckling. Det finns även en kombobiljett som ger dig möjligheten att delta på båda spåren. Att besöka utställningen är dock kostnadsfritt och riktar sig till alla inom skolans och förskolans värld.

IT-Pedagogen på plats under SETTdagarna

Boka dina biljetter här.

Vi kommer självklart att vara på plats för att berätta mer om IT-Pedagogen och vårt kommande arbete. Under mässan kommer du att kunna träffa vår VD Annika Guldroth, Carin Von Stransky och Jelena Minic från marknad. Vi ser oerhört fram emot att träffa och lära känna våra läsare under dessa dagar.

Hoppas att vi ses!

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>