Hem SKOLNIVÅFÖRSKOLA Kostnadsfri fortbildning för all personal i förskolan

Kostnadsfri fortbildning för all personal i förskolan

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Meet In Grid kostnadsfri fortbildning för all personal i förskolan, distribuerad i en helt ny app, Förskola21, tänkt att användas på både individ- och verksamhetsnivå.

I appen finns material att ta del av enskilt eller tillsammans i större grupper.

Kostnadsfri fortbildning för all personal i förskolan

Innehållet består dels av filmer med frågeställningar och dels uppföljande quizzar. Allt fortbildningsmaterial i appen vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

– Jag är verkligen stolt över att vi kan tillgängliggöra fortbildning för alla som arbetar i förskolan, eftersom vi verkligen behöver en mer likvärdig förskola, säger Katinka Leo, projektansvarig för appen på Meet In Grid.

De första fem filmerna berör utbildning och undervisning förskolan och i ett fördjupat  samtal med förskoleforskaren Christian Eidevald. Materialet får användas helt fritt för internutbildning i svensk förskola.

Förskola21 som också är en mötesplats och konferens för all personal i förskolan förstärks nu med en app för att kunna erbjuda fortbildning under hela året till all personal i förskolan.

Det här är ett led i vår strävan att i det lilla göra skillnad på riktigt, säger Fredrik Svensson VD på Meet In Grid.

Appen Förskola21 finns tillgänlig i Appstore och Google Play.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>