Hem EFTER PLUGGET Epsons interaktiva projektorer finns nu med programvaran SMART Notebook över hela världen

Epsons interaktiva projektorer finns nu med programvaran SMART Notebook över hela världen

Publicerat av: Redaktionen

Epson och SMART Technologies Inc. har idag tillkännagivit ett avtal som innebär att programvaran SMART Notebook® för samarbetsinlärning nu kommer att medfölja Epsons interaktiva projektorer över hela världen.

Genom att skapa en kraftfull kombination för interaktiv inlärnng blir det nu lättare än någonsin för lärare att få tillgång till en globalt erkänd programvara samt marknadsledande visningsmöjligheter för samarbete.

”Lärare är alltid på jakt efter de hårdvaru- och programvarulösningar som på bästa sätt hjälper dem att undervisa effektivt samt främjar studenternas engagemang och inlärningsresultat”, säger Vadim Couthon, Epsons Sverigechef. ”Detta samarbete riktar sig direkt till lärarnas behov att skapa engagerande, effektfulla och roliga lektioner, samt även till att uppfylla lärarnas behov i realtid. Genom att sammanföra dessa ledande interaktiva klassrumstekniker tillhandahåller vi de verktyg som behövs i syfte att uppfylla dessa behov.”epson

Det nya avtalet baseras på det redan etablerade programvaruförhållandet mellan de båda företagen, ett förhållande som har gjort det möjligt för Epson att sälja programvaran SMART Notebook tillsammans med sina interaktiva projektorer på vissa globala marknader sedan år 2013. Epson kommer nu att paketera programvaran SMART Notebook, inklusive en prenumeration på SMART Notebook Advantage under det första året, tillsammans med Epsons interaktiva projektorer som standard på global basis. Prenumerationen låter kunderna uppgradera till valfri ny version Notebook-programvara under detta första år, samt ger dem även åtkomst till teknisk support och låser upp premiumfunktioner i Notebook.

”Vi är mycket glada över att förlänga vårt långvariga samarbete med Epson till ett globalt erbjudande”, sa Greg Estell, Solutions President på SMART Technologies. ”SMART Notebook gör det enkelt för lärare att skapa en engagerande, interaktiv undervisning på ett sätt som är naturligt för såväl lärare som elever, och nu kan de göra detta på valfri Epson-projektor.”

Denna vinnande kombination gör det möjligt för lärare världen över att använda den bäst säljande interaktiva projektorn1 tillsammans med samarbetsinriktad inlärningsprogramvara i syfte att skapa visuellt attraktiva, engagerande och interaktiva inlärningsupplevelser. Epsons kompletta interaktiva projektorserie har testats samt till fullo godkänts av SMART för användning tillsammans med programvaran SMART Notebook, och SMART Notebook stöder fullt ut Epsons interaktiva funktioner som till exempel dubbla pennor och touch-sensor. Både Epson och SMART kommer att tillhandahålla kundsupport och utbildning för sina respektive produkter och därigenom ge lärare ett starkt självförtroende när dessa tar med sig ett förbättrat samarbete till klassrum och andra utbildningsplatser.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>