TCS bjuder in till innovationstävling
Hem TEKNIK TCS bjuder in till innovationstävling

TCS bjuder in till innovationstävling

Publicerat av: Redaktionen

TCS bjuder in till innovationstävling för att hitta lösningar på klimatutmaningarna

Tata Consultancy Services arrangerar den årliga tävlingen Sustainathon för studenter och unga som vill bidra till att lösa världens klimatutmaningar med hjälp av teknik och innovativa idéer.

Tata Consultancy Services (TCS) öppnar nu anmälan till Sustainathon – The Balancing Act, en innovationstävling med fokus på hållbarhet som riktar sig till studenter och unga i hela Europa. Tävlingen går ut på att ta fram idéer på teknik- och innovationsområdet som kan bidra till att lösa klimatutmaningar som exempelvis vattenslöseri, läkemedelsavfall och mikroplast.

TCS bjuder in till innovationstävlingAnmälan till tävlingen är öppen fram till 21 januari 2022 och tävlingen äger rum 4–6 februari på TCS Pace Port i Amsterdam. Deltagarnas projekt kommer att bedömas av en jury bestående av representanter från akademin, startup- och tech-världen samt politiken. Juryn kommer att utse tre vinnare som ges möjlighet att förverkliga sina idéer genom TCS Accelerator Program.

TCS arrangerar Sustainathon som en del av sitt engagemang för social och ekologisk hållbarhet. Tävlingen ägde för första gången rum i Singapore 2020. Tack vare framgången har den nu utvecklats till ett globalt initiativ.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>