Hem NYHETER Lärargalan och Liber hyllar lärare för fjärde året

Lärargalan och Liber hyllar lärare för fjärde året

Publicerat av: Redaktionen

Nu har Liber tecknat avtal på ytterligare tre år med Lärargalan, en av Sveriges viktigaste galor.

Tillsammans vill Liber och Lärargalan öka statusen kring läraryrket.

Lärargalan och Liber hyllar lärare för fjärde året

Årets vinnare på Lärargalan 2018

Bra lärare är garanten för att alla elever ska få slika goda möjligheter att lyckas. Elevernas röster avgör vem som vinner.

Lärargalan arrangeras nu för fjärde året och Liber fortsätter som stolt huvudsamarbetspartner i ytterligare tre år.

Libers och Lärargalans gemensamma övertygelse är att läraryrket är det viktigaste jobb man kan ha och en förutsättning för att Sveriges elever ska lyckas med sina studier.

Lika fast olika

Liber arbetar för att ge alla elever lika goda möjligheter – oavsett hur olika förutsättningarna är – genom att ta fram kvalitetssäkrade läromedel. De ska vara lätta att anpassa och de ska underlätta lärarens arbete så att hen kan hjälpa varje elev på bästa sätt. Något som bidrar till en likvärdig skola, precis som en höjning av statusen på läraryrket.

Alla aktiviteter på #hyllalärare

Genom hashtagen #hyllalärare kommer Liber tillsammans med Lärargalan att samla hyllningsaktiviteter under såväl nomineringsperioden som uppladdningen inför, under och efter galan – inte minst med de stolta vinnarna. Den som vill vara uppdaterad följer #hyllalärare i sociala medier.

Nomineringen är öppen

Sveriges elever på mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet kan nu nominera sina favoritlärare på Lärargalans hemsida www.larargalan.se.

Elevernas röster avgör vilka som vinner
Nomineringen är öppen till och med 1 augusti. Det är eleverna som lägger sin röst på just sin favoritlärare, och motiverar varför den läraren är Sveriges bästa lärare. En jury går igenom nomineringarna och utser vinnande lärare inom respektive kategori.

Tävlingskategorierna för 2019

Årets lärare Gymnasiet

Årets lärare Högstadiet

Årets lärare Mellanstadiet

Årets lärare Svenska som andraspråk

Årets lärare Språkutveckling

Årets lärare Entreprenörskap

Årets lärare Värdegrund

Årets lärare Matematik

Årets lärare IT & Digitalisering

Bakgrund Lärargalan

Beata Kull grundade Lärargalan 2016 och startade samtidigt samarbetet med Liber. Lärargalan delar ut priser i flera kategorier till lärare i Mellanstadiet, Högstadiet och Gymnasiet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>