Lärmiljö och värdegrund i fokus för förskolan
Hem SKOLNIVÅFÖRSKOLA Lärmiljö och värdegrund i brännpunkt för förskolan

Lärmiljö och värdegrund i brännpunkt för förskolan

Publicerat av: Redaktionen

I maj är det dags för konferensen Förskola21 på Nalen i Stockholm.

På plats kommer deltagarna att ta del av föreläsningar och workshops under temat värdegrundens och lärmiljöns betydelse i förskolan.

Föreläsare som Cecilia Caiman, Erika Kyrk Seger, Linda Linder. Konferensen arrangeras av Meet In Grid tillsammans med ABA Skol som partner.

Förskola21 är det tredje genomförandet av mötesplatsen för all personal i förskolan. Senaste konferensen genomfördes på München bryggeriet hösten 2019 och biljetterna såldes slut tre månader innan genomförandet.

”Nu när vi börjar se slutet på pandemin ska det bli fantastiskt att mötas kring förskolefrågor igen. Vi tror starkt på mötets kraft och vad det gör med lärandet och inspirationen,” säger Fredrik Svensson VD på Meet In Grid.

En annan nyhet för i år är att ABA Skol går in som partner i konferensen.
Lärmiljö och värdegrund i fokus för förskolan

”Vi är väldigt glada över att ABA Skol går in i som partner i Förskola21. ABA Skol vill, precis som vi, stärka kompetensen inom STEAM och kreativitet. Dessa förmågor och färdigheter behöver unga ha med sig i livet och är några av det 21a århundradets viktigaste förmågor.” säger Fredrik Svensson VD på Meet In Grid.

”Vi på ABA Skol ser en fin möjlighet att nå ut och visa vårt breda sortiment med produkter för programmering, STEAM och kreativitet för förskolan genom att delta som partner till Förskola21, ” förklarar Magnus Wallenborg, produktchef STEAM på ABA Skol.

Förskola21 äger rum den 5 maj på Nalen i Stockholm och arrangeras av Meet In Grid. Till mötesplatsen kommer talare som Cecilia Caiman, Fredrik Söderlund, Linda Linder och Erika Kyrk Seger.

Förskola21 erbjuder även kostnadsfri fortbildning för all personal i förskolan, distribuerad i en app, Förskola21, tänkt att användas på både individ- och verksamhetsnivå. Förskola21 arrangeras av Meet In Grid.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>