Hem NYHETER Läromedelsförlaget som utmanar hela branschen

Läromedelsförlaget som utmanar hela branschen

Publicerat av: Redaktionen

Läromedelsförlaget är inte ett småföretag längre.

Under 2018 har NA Förlag storsatsat på både personaltillväxt och nya författare.

Läromedelsförlaget som utmanar hela branschen

Johan Paulsson Förlagschef NA Förlag

Samtidigt genomförs en stor digital satsning där förlaget tillsammans med Hypocampus utmanar hela branschen med den nya digitala plattformen.

– Det har varit ett stort och händelserikt år, vi växer så det knakar och har påbörjat en spännande resa med nya medarbetare, Johan Paulsson Förlagschef NA Förlag.

Störst fokus ligger på digitaliseringen där arbetet främst kretsar kring användarvänlighet och estetiska uttryck. Samtidigt breddas utgivningen av befintliga böcker och nya titlar presenteras. Fler spännande projekt ligger under uppstart och NA kommer fortsätta att utmana branschen under 2019.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>