Lars-Eric Uneståhl till Framgångsakademin
Hem NYHETER Lars-Eric Uneståhl nu till Framgångsakademin

Lars-Eric Uneståhl nu till Framgångsakademin

Publicerat av: Redaktionen

Framgångsakademin lanserades hösten 2020 av Alexander Pärleros-Warg.

Redan har man hunnit bli en av Sveriges största tjänster för utbildning.

Nu släpper man en ny kurs med Lars-Eric Uneståhl, psykologen, forskaren och författaren som tagit mental träning till Sverige.

I över 60 år har Lars-Eric Uneståhl hjälpt privatpersoner, elitidrottare och företagsledare till att få ett bättre liv och nå sina mål genom hans träningsprogram. År 2010 utsågs han till en av Sveriges mest inflytelserika personer de senaste femtio åren, han ligger bakom högskolan Unestål Education och han har som mål att hela världen ska få ta del av mental träning innan år 2037. Idag har mer än 3 miljoner svenskar tagit del av hans  träningsprogram, över 20 böcker har skrivits och hans verk har översatts till de tio största språken i världen.

– Sedan jag startade den mentala träningen 1969 har den formella utbildningen varit begränsad till universiteten i Örebro och Växjö (80-talet), Skandinaviska Ledarhögskolan (1990-2016) och de senaste åren genom Unestål Education. Det är därför en stor glädje att tillsammans med Framstegsakademin få lansera en kort Mental Tränings-kurs som ska ge alla människor en möjlighet att smaka på den mentala träningen. Jag är övertygad om att även denna korta introduktion kommer att ge en betydande effekt ifråga om ökad återhämtningsförmåga, energitillförsel, stresshantering, ökad hälsa och ett större välbefinnande samtidigt som den ger mersmak för de årslånga utbildningarna, säger Lars-Eric Uneståhl.

Lars-Eric Uneståhl till Framgångsakademin

Lars-Eric Uneståhl – Framgångsakademin

Den här kursen är för alla som vill smaka på mental träning och få en introduktion till ämnet. Kursen är uppbyggd i fyra kapitel där deltagaren varje vecka får ett träningsprogram att lyssna till och arbeta med.

Deltagaren lär sig:
  • Grunderna för mental träning

  • Hur hen kan bli mer effektiv genom muskulär avslappning

  • Hur hen kan omprogrammera sin hjärna

  • Hur hen kan använda mental träning för sin dagliga återhämtning

  • Hur hen kan använda mental träning för att sova bättre

På Framgångsakademin finns sedan tidigare kurser av personer som Fredrik Reinfeldt, Elaine Eksvärd, Babben Larsson, Katarina Gospic och Niklas Berntzon.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>