Hem NYHETER Linnéuniversitet väljer STANLEY Security som sin säkerhetsleverantör

Linnéuniversitet väljer STANLEY Security som sin säkerhetsleverantör

Publicerat av: Redaktionen

STANLEY Security Sverige kan stolt meddela att avtal slutits med Linnéuniversitetet i Kalmar (LNU) gällande Lås och Larm till Universitetskajen.

Linnéuniversitetet är en kreativ och internationell kunskapsmiljö som odlar nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet. Det finns ca 32 000 registrerade studenter vid Linnéuniversitetet.

Linnéuniversitet väljer STANLEY Security som sin säkerhetsleverantör

Uppdraget för STANLEY Security omfattar förtroendet att med vår expertis strategiskt och operativt arbeta med säkerhets- och trygghetsskapande åtgärder för universitetet. Detta i form av kvalificerad rådgivning och installation av tekniska säkerhets- och låssystem.

– STANLEY Securitys målsättning med samarbetet är att medverka till att Linnéuniversitetet även fortsättningsvis håller en hög nivå gällande trygghet och säkerhet för Universitets elever, lärare, medarbetare och besökare.

Detta är ett mycket spännande projekt och vi är verkligen glada över det förtroende som Linnéuniversitet ger oss säger Johan Lenander, Försäljningschef på STANLEY Security.

Att kunna erbjuda kunder en helhetslösning är något dem tycker är otroligt viktigt. Vi tror på att följa våra kunder igenom hela processen, från riskanalys och design till fortsatt underhåll och hantering av lösningen. Detta skapar mervärde för både kund och oss som företag då det ger möjlighet till kontinuerlig översyn på kundens behov, säger Johan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>