Untitled 10
Hem APPAR Nextorys betalande användare ökade med 60 procent under andra kvartalet

Nextorys betalande användare ökade med 60 procent under andra kvartalet

Publicerat av: Redaktionen

Boktjänsten Nextory fortsätter att växa i rask takt.

Bolaget redovisar nu en ökning av antalet betalande användare med 60 procent under årets andra kvartal jämfört med samma period förra året.

I början av maj lanserade Nextory med stor framgång i Norge, där samtliga målsättningar har överträffats under de första två månaderna vilket gör den norska lanseringen till bolagets mest framgångsrika hittills. Nextory-appen finns nu tillgänglig på åtta marknader runt om i Europa och snart kommer appen även att lansera i Spanien, där bolaget nyligen förvärvade Spaniens största, lokala streamingtjänst Nubico.

Untitled 10– Nu lämnar vi ytterligare ett starkt kvartal bakom oss. Aldrig tidigare har vi haft ett sådant stort inflöde av nya användare under första halvåret som i år. Det känns fantastiskt och nu ser vi fram emot sommaren som brukar vara den starkaste för oss både sett till nya användare och engagemang i appen, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory.

Summering av Q2:
– Betalande användare ökade med 60 procent under Q2 2021.
– Bolagets bästa 6 månader någonsin sett till antal nya användare.
– Lansering i Norge som varit den mest framgångsrika i bolagets historia.
– Förvärv av Spaniens största, lokala streamingtjänst Nubico.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>