Tobias Karlström blir ny VD på Sanoma Utbildning

Tobias Karlström tillträder 6 mars 2017 som ny vd för Sanoma Utbildning och blir samtidigt en del av Sanoma Learnings ledningsgrupp.

Tobias kommer att ta över ansvaret från nuvarande vd Malin Schmidt. Tobias har en gedigen erfarenhet från utbildningssektorn, bland annat som vice VD på KompetensUtvecklingsInstitutet och VD på Medlearn.Tobias Karlström blir ny VD på Sanoma Utbildning 1

Jag är mycket stolt över att få välkomna Tobias till Sanoma. Han har lång erfarenhet av utbildningsverksamhet, ledarskap och affärsutveckling. Tobias uppgift blir att vidareutveckla vår starka position på den svenska marknaden, säger John Martin, CEO för Sanoma Learning.

Sanoma Utbildning har ett grundmurat rykte att leverera högkvalitativa produkter på den svenska utbildningsmarknaden. Jag ser fram emot att fortsätta bygga vidare på det och tillsammans med teamet utveckla läromedel som stöder elever och lärare. Sanoma Utbildning har en stor möjlighet att spela en viktig roll i utvecklingen av utbildningssystemet i Sverige, säger Tobias Karlström.