Hem EFTER PLUGGET Tobias Karlström blir ny VD på Sanoma Utbildning

Tobias Karlström blir ny VD på Sanoma Utbildning

Publicerat av: Redaktionen

Tobias Karlström tillträder 6 mars 2017 som ny vd för Sanoma Utbildning och blir samtidigt en del av Sanoma Learnings ledningsgrupp.

Tobias kommer att ta över ansvaret från nuvarande vd Malin Schmidt.

Tobias Karlström blir ny VD på Sanoma UtbildningTobias har en gedigen erfarenhet från utbildningssektorn, bland annat som vice VD på KompetensUtvecklingsInstitutet och VD på Medlearn.

Jag är mycket stolt över att få välkomna Tobias till Sanoma. Han har lång erfarenhet av utbildningsverksamhet, ledarskap och affärsutveckling. Tobias uppgift blir att vidareutveckla vår starka position på den svenska marknaden, säger John Martin, CEO för Sanoma Learning.

Sanoma Utbildning har ett grundmurat rykte att leverera högkvalitativa produkter på den svenska utbildningsmarknaden. Jag ser fram emot att fortsätta bygga vidare på det och tillsammans med teamet utveckla läromedel som stöder elever och lärare. Sanoma Utbildning har en stor möjlighet att spela en viktig roll i utvecklingen av utbildningssystemet i Sverige, säger Tobias Karlström.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>