Så kan studenter dryga ut kassan med hjälp av ny svensk app
Hem APPAR Så kan studenter dryga ut kassan med hjälp av ny svensk app

Så kan studenter dryga ut kassan med hjälp av ny svensk app

Publicerat av: Redaktionen

I dagens ekonomiska klimat kan studenter ofta känna av den ekonomiska pressen.

Utgifter för kurslitteratur, boende och vardagskostnader staplas snabbt på hög och leder till stress.

En ny app, utvecklad i Sverige av Läkaren Ali Bagher, syftar till att assistera studenter i deras jakt på jobb. Genom Helpicon kan studenter förstärka sin studentekonomi och samtidigt erhålla värdefull erfarenhet från arbetslivet.

 Ali Bagher, VD för Helpicon, uttalade sig nyligen om appens ursprung och syfte:

”Helpicons idé föddes ur insikten att framtidens största bristvara kan vara ’tid’. Med detta i åtanke skapades Helpicon som en plats där individer snabbt kan finna pålitlig assistans för sina vardagliga behov. För studenter erbjuder detta en unik möjlighet att visa upp sina färdigheter och knyta värdefulla kontakter i arbetslivet.”

Helpicon skiljer sig från andra plattformar genom att ha ett dubbla gränssnitt – ett för de som söker hjälp (Helpees) och ett för de som erbjuder hjälp (Helpers). Dessutom har appen genomgått betydande förändringar sedan dess första version, inklusive en helt ny design och en förbättrad betalningslösning.

 Bagher kommenterade vidare om Helpicons framtid:

”Inom ett år hoppas vi etablera oss kraftfullt i alla skandinaviska länder och därefter rikta vår uppmärksamhet mot resten av Europa.”

Så kan studenter dryga ut kassan med hjälp av ny svensk app

 Ali Bagher

Helpicon är inte bara en app för att finna hjälp; den är också en portal för möjligheter. Så här fungerar det i fem enkla steg:

 1.Flexibilitet

Som student är ditt schema ofta oförutsägbart med föreläsningar, tentaperioder och studiegrupper. Med Helpicon kan du välja uppdrag baserat på ditt tillgängliga schema, vilket innebär att du inte behöver binda upp dig för regelbundna arbetstider.

 2. Diversifierad Erfarenhet

Oavsett om du är expert på att montera IKEA-möbler, har en talang för trädgårdsarbete eller kan ge akademisk handledning och är bra på att undervisa yngre, finns det någon där ute som är villig att betala för din hjälp. Detta kan inte bara ge dig extra inkomst, utan också en bredare arbetslivserfarenhet.

 3. Nätverksbyggande

Varje uppdrag du tar via Helpicon är en möjlighet att bygga ditt nätverk. Vem vet, en tillfällig kund kan bli en framtida arbetsgivare eller affärspartner.

4. Säkra Transaktioner: Med Helpicons inbyggda betalningssystem behöver du inte oroa dig för att hantera pengar eller osäkra betalningar. När ett jobb är slutfört överförs betalningen direkt till ditt konto.

 5. Utveckla Dina Färdigheter

Kanske vill du prova på något nytt eller finslipa en färdighet? Helpicon kan ge dig den plattformen. Om du studerar grafisk design, kan du erbjuda dina tjänster till de som behöver logotyper eller marknadsföringsmaterial. Studerar du musik? Erbjud lektioner till nybörjare!

För studenter som letar efter flexibla jobbmöjligheter som kan anpassas efter deras hektiska scheman, kan Helpicon vara svaret. Med en enkel registreringsprocess och en användarvänlig plattform är det aldrig varit enklare att tjäna pengar på sidan samtidigt som du fortsätter dina studier.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>