Erbjud sångelever ett verktyg för effektiv röstträning med appen Vocalise
Hem APPAR Nu finns appen Vocalise, ett enkelt och effektivt sätt att träna sångrösten

Nu finns appen Vocalise, ett enkelt och effektivt sätt att träna sångrösten

Publicerat av: Redaktionen

Nu finns appen Vocalise, ett enkelt och effektivt sätt att träna sångrösten, var och när man vill.

Ett perfekt komplement till sångundervisning. Appen finns på både svenska och engelska.

Esther von Schoenberg är operasångerska och sångpedagog, och även utbildad körledare och humanist. Tillsammans med fysioterapeuter, logoped, kompositör och musiker har Esther utvecklat appen Vocalise, fylld med dagliga och veckovisa övningar som hjälper sångare att öva effektivt, bygga upp röstfunktionen från grunden och skapa hälsosamma röstvanor.

Erbjud sångelever ett verktyg för effektiv röstträning med appen Vocalise

Esther von Schoenberg är operasångerska och sångpedagog, och en flitigt anlitad hjälp för att hjälpa sångare att utveckla sin röst holistiskt. Nu finns all hennes kunskap i appen Vocalise.

– Rösten är ett helt unikt instrument där kropp och sinne möts. Både ditt känslomässiga och fysiska tillstånd påverkar, och Vocalise tar avstamp i just den här komplexiteten. Därför är Vocalises träningsprogram holistiskt, med ett omfattande och tvärvetenskapligt förhållningssätt till sångträning. Alla övningar är förankrade i vetenskap för att säkerställa att du som användare får en högkvalitativ undervisning. Samtidigt är appen lätt att använda, säger Esther.

Bli samarbetspartner

Appen är utmärkt för solosångare som tillämpar klassisk sångteknik samt körsångare. Den erbjuder övningar som kombinerar enkel fysisk träning, speciellt utformad för sångare, med fokus på hållning, flexibilitet och kondition. Dessutom finns det mindfull sångträning som koncentrerar sig på hälsosam röstfunktion och kroppsmedvetenhet med specialskrivna ackompanjerade sångövningar.

Esther von Schoenberg söker nu sångundervisande utbildningar för samarbete. Som samarbetspartner får man ett förmånligt erbjudande för holistisk röstträning via appen, samt en digital introduktion med Esther.

Vill du veta mer om appen Vocalise och hur den kan hjälpa elever att utveckla rösten som komplement till studierna, anmäl dig till ett av Esthers korta webinarium.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>