ONCAMPUS Lund – universitetsförberedande program – byter namn till ONCAMPUS Sweden
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING ONCAMPUS Lund – universitetsförberedande program – byter nu namn till ONCAMPUS Sweden

ONCAMPUS Lund – universitetsförberedande program – byter nu namn till ONCAMPUS Sweden

Publicerat av: Redaktionen

ONCAMPUS Lund meddelar idag att det byter namn till ONCAMPUS Sweden.

Detta reflekterar den växande samverkan med flera av Sveriges universitet och den ökade efterfrågan på samarbete inom den internationella utbildningssektorn.

ONCAMPUS Lund – universitetsförberedande program – byter namn till ONCAMPUS SwedenONCAMPUS Sweden har nu etablerade samarbeten med Sveriges ledande universitet Lunds universitet, samt Linnaeus universitet, Kristianstad universitet och SLU. Flera andra universitet har också visat intresse för framtida samarbete. Detta namnbyte syftar till att representera alla partneruniversitet oavsett var de är belägna i Sverige.

”Vi är stolta över att kunna samarbeta med ett växande antal universitet i Sverige” säger Monika Vranic, Center Director.

”ONCAMPUS Sweden är en utbildningsplattform för internationella studenter att upptäcka och förbereda sig för framtida akademiska studier vid svenska lärosäten. Vi ser fram emot att fortsätta stärka våra samarbeten med universitet över hela landet.”

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>