Hem Nyheter Rektor från Karlstad vinner Guldäpplejuryns särskilda pris 2018

Rektor från Karlstad vinner Guldäpplejuryns särskilda pris 2018

Publicerat av: Redaktionen

Amelie Wahlström, rektor i Karlstad, har valts ut som prismottagare då hon har visat upp ett utmärkt ledarskap i digitaliserings- och förändringsarbetet på Vålbergsskolan.

Juryn anser att Amelie har arbetat målmedvetet, långsiktigt och tålmodigt med sikte på digitaliseringens möjligheter för elevernas utveckling och stärkta resultat.

Rektor från Karlstad vinner Guldäpplejuryns särskilda pris 2018

– Det är fantastiskt roligt och hedrande att få ta emot priset. Vi som jobbar i skolan har några av Sveriges viktigaste jobb, vi formar framtiden. Vårt yttersta uppdrag är att skapa goda samhällsmedborgare.

För att våra elever ska kunna bli framtida innovatörer måste de kunna bemästra digitalt användande. Det är ytterst en demokratifråga där likvärdigheten är oerhört viktig. Vi i skolan kan inte stå utanför digitaliseringen, vi ska vara i den, säger Amelie Wahlström.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>