Hem NYHETER Schneider Electric rankas som en av världens mest attraktiva arbetsgivare i ny undersökning

Schneider Electric rankas som en av världens mest attraktiva arbetsgivare i ny undersökning

Publicerat av: Redaktionen

Schneider Electric rankas som en av världens mest attraktiva arbetsgivare av studenter.

Schneider Electric rankas som en av världens mest attraktiva arbetsgivare i ny undersökning

Schneider Electric rankas som en av världens mest attraktiva arbetsgivare i ny undersökning

Företaget hamnar på plats 48 inom teknik och IT i Universums undersökning.

Attraktiv arbetsgivare för ingenjörs- och IT-studenter

Över 235 000 respondenter från Universum Talent Surveys har rankat de företag som de tycker är mest attraktiva att arbeta för. Affärs- och ingenjörsstudenter i världens tolv största ekonomier har utvärderat arbetsgivare utifrån 40 egenskaper och berättat vad de anser vara viktigast när det gäller val av arbetsplats.

På många marknader har Schneider Electric klättrat i listan sedan 2019. I år var Turkiet (plats 41), Singapore (plats 42), Kina (plats 44), Ryssland (plats 44) och Spanien (plats 46) bland de länder där Schneider Electric rankades högst.

– Vi är riktigt stolta över att vara med på topp 50-listan igen, säger Tina Mylon, SVP Talent and Diversity på Schneider Electric. Jag vill tacka alla våra team som arbetar med employer branding och universitetsrelationer över hela världen, som har lagt stort fokus på hur vi som företag kan attrahera studenter. Särskilt under 2020 som har krävt att vi har ställt om till att bli 100 procent digitala under pandemin. Detta ger oss en bra plattform att bygga vidare på under 2021, när vi fortsätter att leta sätt att locka framtida talanger.

– Jag är oerhört stolt över att vi klättrar i rankningen inom Universum, säger Pernilla Bjurling, HR-direktör på Schneider Electric i Sverige. På Schneider Electric är vi måna om att ge studenterna möjlighet att lära sig mer om vår bransch och utforska framtida karriärval. Det finns många sätt att som student kan komma i kontakt med oss mer digitalt, bland annat genom vår tjänst Global Virtual Student Experience, studenttävlingen Global Schneider Go Green och tidiga karriärutvecklingsprogram som virtuella/fysiska praktikplatser, doktorandprogram, lärlingstjänster och fasta tjänster.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>