Skoljuridikens dag firar 10 år i höst
Hem NYHETER Skoljuridikens dag firar 10 år i höst

Skoljuridikens dag firar 10 år i höst

Publicerat av: Redaktionen

Den 7 oktober är det återigen dags för årets viktigaste nyhetsdag inom skoljuridik, i år för tionde gången.

Då anordnar JP Infonet Skoljuridikens dag och som vanligt ägnas dagen åt det som är nytt och aktuellt på skoljuridikens område.

Skoljuridikens dag lockar deltagare från alla skolformer, jurister och människor med alla möjliga befattningar i kommuner och friskolor från hela landet.

Skoljuridikens dag firar 10 år i höst– Bemärkelsedagen gör såklart att vi kommer att satsa ännu mer på att erbjuda en riktigt intressant nyhetsdag med extra allt. Kravet på att dagen ska vara just aktuell innebär att det i skrivande stund inte finns något spikat innehåll, men innehållsdiskussionerna är förstås i full gång, berättar Filippa Carle som är projektledare för Skoljuridikens dag.

Här är två av de ämnen som just nu ligger bra till för att kvala in i programmet:

  • Utredningen om en tioårig grundskola
  • Kommuners och domstolars hantering av fristående verksamheters ansökningar om tilläggsbelopp

Precis som förra året kommer dagen att webbsändas, men det kommer också gå att ta del av innehållet på plats i Stockholm. Platserna för fysiskt deltagande regleras efter rådande rekommendationer och här gäller först till kvarn för att säkra sitt deltagande.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>