Skolpanelen om lärarbristen: ”Politikerna vägrar vakna upp- jag är arg”
Hem POLITIK Skolpanelen om lärarbristen: ”Politikerna vägrar vakna upp- jag är arg”

Skolpanelen om lärarbristen: ”Politikerna vägrar vakna upp- jag är arg”

Publicerat av: Redaktionen

örbundsordförande Maja Sjögren deltar i Nyhetsmorgons skolpanel om lärarbristen.

Skolpanelen om lärarbristen: ”Politikerna vägrar vakna upp- jag är arg”

Maja Sjögren

Maja uttrycker exempelvis att ”om vi inte ens har klassrum med lärare, hur ska vi då kunna prata om ordning och reda från första början eller ett vinstuttag?

Vi behöver kvalitativ undervisning för eleverna och där är lärarna avgörande.”

Hela klippet går att se här: TV4.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>